"Woaw - Jeg kan nå mine tæer!"

"Jeg glæder mig altid over de små ændringer der sker hver gang jeg dyrker yoga. Man kan virkelig mærke at ens krop begynder at samarbejde. :)"


"Jeg kan nå mine tær! Følte mig meget smidig til denne time. Jeg kunne nå jorden med strakte ben, strække mit ben ud mens jeg havde begge hænder om det og få hælene i bund i en downward facing dog. Jeg kampsvedte! "


"Yoga idag var for vildt! Jeg kom ind i stillinger jeg ikke troede var muligt. Mine muskler gav sig utroligt hurtigt og var rigtig lette at arbejde med."


"Jeg var hos Nalini sammen med min meget stressede veninde idag. Det var helt fantastisk! Ud over en fantastisk Yogatime fik vi dejlig blid te i et rum for os selv. Teen var lavet af friske mynteblade, citron og ingefær. Derefter kom Mari med hjemmelavet scrub og cremer tilsat æteriske olier... det var så skønt. Derudover har jeg længe haft en fedtknude siddende i nakken. Nu hvor jeg har været til Yoga 5 gange er den næsten forsvundet. Yoga er bare godt for krop og sjæl."


"Jeg kan lige pludselig godt nå min tæer når min krop er varm og min balance er også forbedret."


"Det var som tidligere en god oplevelse hvor jeg faktisk får mindre lyst til at spise (især usundt) bagefter."


"Til introen fortalte Mari, at yoga ikke handler om at kunne alting, men om at prøve, og at man ikke skulle fokusere på det man ikke kunne, men på vejrtrækning og låse. Bagefter kunne jeg pludselig lave en hel solhilsen uden at falde ned på gulvet :)"


"Tror faktisk aldrig jeg har svedt så meget... og min sved lugtede ikke lige så slemt som igår."


"Idag var en stor dag! JEG NÅEDE MINE TÆER! Det var i meget få sekunder, og jeg tror ikke jeg smilede, som Mari siger man skal. Men taget i betragtning af, hvor langt jeg har været fra at nå mine tæer, synes jeg, det er ret vildt! Jeg kunne også nå jorden, og min pande kunne røre mit knæ med strakte ben, når vi står i bredtstående."


"Idag nåede fire af mine fingre hinanden omme på ryggen rundt om knæet. Det var stort!


"Jeg var sindssygt god til at nå mine tæer idag! Det er vildt så meget fremskridt jeg kan mærke efterhånden! Meget tilfredsstillende! "


"En fantastisk ting idag var, at vi chantede (min første oplevelse med dette). Det rungede helt vildt i mig og i rummet, en meget underlig fornemmelse, på den gode måde. Og da vi alle sammen stoppede gik stearinlyset midt i rundkredsen langsomt ud. Jeg skal ikke kunne sige, om stearinen bare var løbet op, men det føltes virkelig som om en lille god ånd kom forbi og afsluttede vores yoga-time... meget magisk!"


"Min knæskal er ikke hoppet ud af led siden jeg begyndte til hotyoga."


"Regel nummer 1: ALDRIG SPIS HAVREGRØD FØR YOGA!"


"Pigeon pose er blevet meget nemmere end nogensinde!!!! :D"


"I går var det første gang jeg lavede en ‘fuld’ camel pose. Det var en ret vild oplevelse."


"Jeg er ikke så træt mere på jobbet.. og jeg er blevet mere smidig… er sgu helt glad i låget over det."


"I den øvelse hvor man helst skulle have været født som slange menneske, og hvor jeg normalt har et lille håndklæde med så jeg kan nå mine hænder gik super godt. Mari kom hen og hjalp, og pludselig var mine arme vokset og mine pegefingre nåede hinanden. Så det var virkelig dagens gennembrud, og en personlig sejr."


"Jeg kan allerede mærke min balance er blevet bedre fra første gang. Svedte meget idag men er begyndt at synes det de gange hvor jeg sveder meget hvor jeg har været mest fokuseret og fået det bedste ud af timen."


NALINI HOT YOGA ApS • Borups Alle 114, 2000 Frederiksberg C • 0 Wildersgade 10, 1408 København K • Tlf: • E-mail: info@naliniyoga.dk • CVR: 35857583