HOT THERAPEUTICS
Undervisere: Mari Nordstrøm, Kira Løve

Med direkte fokus på at smertelindre, genoptræne eller balancere krop og sind, tilbyder Nalini Yoga en række terapeutiske Hot Yoga-klasser. Klasserne undervises eller superviseres af Mari Nordstrøm, certificeret yogaterapeut fra Heaven Yoga, Montreal, Canada.

Varme har i årtusinder været brugt terapeutisk til at afhjælpe smerte. Tænk blot på varme kilder, varmtvandsbassiner for folk med kroniske smerter eller på hvordan mange gigtpatienter rejser ned til varmen hver vinter fordi de ganske enkelt har færre smerter der. Det er ikke uden grund at mange mytologierne er fyldt med historier om magi og varme.

Vi oplever derfor ofte at kronisk smerte i led og muskler mindskes eller forsvinder med yoga praksis i varmen. Ledvæsken får smurt leddene grundigt og myoser og spændinger i musklerne løsnes op. Man kan derfor arbejde dybere på en sikker måde, når kroppen er varm - og kroppens muskler og led har brug for at blive brugt. Ellers ruster vi som gamle cykler, der bliver glemt i kolde kældre. 
 
Sund ryg
Nænsom fokus på rygsøjle, rygmuskler og gode vaner der giver en sund holdning. Velegnet som supplement til genoptræning efter piskesmæld og diskusprolapser eller efter mange års arbejde med tunge løft eller stillesiddende arbejde på kontorstolen.

Kommende terapeutiske Hot Yoga-hold
- Yoga for folk med gigt og ledsmerter. For uforpligtende info, skriv til gigt@naliniyoga.dk
- Yoga for folk med tendens til vintrertristhed og -træthed med yoga, varme og lysterapi. For uforpligtende info, skriv til lys@naliniyoga.dk

NALINI HOT YOGA ApS • Borups Alle 114, 2000 Frederiksberg C • 0 Wildersgade 10, 1408 København K • Tlf: • E-mail: info@naliniyoga.dk • CVR: 35857583