HOT YOGA

Nalini Hot Yoga er ikke et smart træningskoncept for de hurtige eller en dille, der er forsvundet om et år. Yoga stammer fra Indien og blev oprindeligt praktiseret i det varme indiske klima af smidige unge mænd - derfor har vi blot genskabt varmen i vore 3 smukke yoga-sale for at opnå de samme varme fordele. Dertil har vi gennemtænkt og tilpasset hot yoga-undervisningen til nordeuropæiske forhold - med de udfordringer et præstations-samfund, et koldt klima og en masse skrivebordsjob giver vore kroppe og sind. 

Inspireret af Østen visdom og traditioner, yogaens globale udvikling, en solid viden om anatomi, bevægelse og sikkerhed samt skandinavisk livsstil og klima fremstår undervisningen på Nalini som en af de mest komplette og gennemtænkte hot yoga-praksiser.

Mange oplever at Hot Yoga udelukkende er de samme stillinger hver gang. Det er synd, for kroppen har brug for yoga som den har brug for mad: Varieret, balanceret og i rigelige mængder. 

Hos Nalini Yoga har vi udviklet tre forskellige Hot Yoga-udtryk med god plads til overraskelser: 

Nalini Hot Yoga
Særligt velegnet til begyndere og elever der elsker gode, faste rutiner.
Klassiske Hatha Yoga-øvelser, sammensat i en fast sekvens - men ikke mere fast end at der stadig er plads til overraskelser. I løbet af denne klasse kommer du hele kroppen rundt, og styrker både muskler, led og kredsløb. Klassen afsluttes med en varm afspænding, som du kan blive liggende i så længe du har lyst efter klassen.
Læs mere her

Flow Hot Yoga
Særligt velegnet til dig, der elsker eventyr på måtten.
Dynamisk og kreativ Vinyasa Yoga, hvor du i takt med åndedrættet bevæger dig fra stilling til stilling. På denne klasse kan du møde bla.a. solhilsner, undervisernes egne yndlings-flows og lækre afspændinger.
Læs mere her

Chandra Hot Yoga
Særligt velegnet til begyndere, elever med fysiske skavanker eller udfordringer.
For dig, der har brug for at slappe af, trække vejret dybt og få pulsen ned. Der arbejdes målrettet med smidighed og bevægelse - og ikke så meget på styrke. Klassens nøgleord er afstresning og velvære, og vi skruer lidt ned for lyset, når vi praktiserer denne rolige, meditative form for yoga. 
Læs mere her


Salenes opvarmning
Vore yoga-sale varmes op med den metode, der minder mest som solens stråler. Det hedder Radiant Heat. Metoden er meget miljøvenlig, bruger kun ganske lidt energi og har også den fordel at den ikke blæser varm luft rundt i salen. Dermed undgår vi at sprede bakterier i rummet. Med andre ord er det både sundt og sikkert.

Klik her for at læse en række gode råd før din første Hot Yoga-klasse.

Har du lyst til at prøve? Se vores intro-priser her.

NALINI HOT YOGA ApS • Borups Alle 114, 2000 Frederiksberg C • 0 Wildersgade 10, 1408 København K • Tlf: • E-mail: info@naliniyoga.dk • CVR: 35857583